petak, 17. siječnja 2014.

Margareta children’s toys.



Ovaj post posvećujem Margareti i njenim didaktičkim igračkama za naše najmlađe pa čak i one nešto starije.
Dakle,Margareta je novi hrvatski brend koji proizvodi visoko kvalitetne, ručno izrađene i ekološki prihvatljive igračke za djecu.
Maragreta je  višebojni set drvenih geometrijskih oblika koji se iz didaktičkih puzzli pretvaraju u 3D oblike poput drveće, kuća, planina i sl. Djeca od dvije godine na više uživati će u balansiranju oblika dok će starija djeca razvijati um slažući dijelove u kartonsku kutiju prema uputama.
Uz Margareta igračke razvija se logičko razmišljanje, vizualna percepcija, poboljšava se koncentracija, uče se osnovne boje ali se i odlično zabavlja cijela obitelj.

Margareta igračke izrađene su od laganog i kvalitetnog lipovog drveta, bojane su ekološkim bojama ne škodljivim za zdravlje koje su primjerene za zaštitu dječjih igračaka. Dolaze u kartonskim kutijama zajedno s uputama.

Iza igračaka Margareta krije se akademska kiparica Margareta Lekić rođena 1982. godine u Osijeku. Nakon višegodišnjeg umjetničkog i pedagoškog iskustva s različitim uzrastima djece odlučila je spojiti ljubav prema umjetničkom i logičkom što je rezultiralo didaktičkim igračkama za djecu. Budućnost Margareta igračaka vidi u istraživanju i razvijanju novih kreativnih i poticajnih igračaka za djecu.
Margareta igračke mogu se naručiti putem e-mail adrese: margaretatoys@gmail.com, po cijeni od 200,00 kn.

Također, igračke možete kupiti i preko Etsy stranice a za više informacija posjetite Facebook stranicu ili blog.






Nema komentara:

Objavi komentar